Jump to content

Opv

Registered User
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Your car looks class as it is, love the colour. You need to buy a restoration project and just enjoy your tr2 Charlie
  2. Hi All Thanks for all your help the problem is now sorted, it turned out to be a bad earth. The car was fine the day before and I held the solenoid to see how tight it was and it seemed ok but I just tweaked the screws holding it and low and behold it was fine lol. Again thanks Charlie
  3. Thanks Fellas I definitely have power from the red and white cable I put a test lamp across jt and pressed the starter, I'll check the earth tomorrow Charlie
  4. Thanks Fellas I definitely have power from the red and white cable I put a test lamp across jt and pressed the starter, I'll check the earth tomorrow Charlie
  5. Hi All Need help again, not been my week. The car was fine yesterday however when I came to start it today there was nothing at all from the starter button. The car will start fine using the button on the solenoid, theres power on the starter button and power right through to the solenoid. Is it possible for the solenoid to be faulty where it will work from the solenoid button but not the starter button Thanks Charlie
  6. Thanks Neil the one i have is different lol so I'll get one ordered really appreciate all your help Charlie
  7. Hi Stuart Thanks for that the reason I asked for the dimensions is I have found a spring in a box of bits I got with the car and I'm not sure it that's the one Probably easier to just order one and be done with it lol Cheers Charlie
  8. Hi Neil I'm sorry for being such a pain but is there any chance you could send me the dimensions of the spring ie the length and the diameter Thanks Charlie
  9. Cheers Neil I'll check tomorrow but this certainly looks like the issue much appreciated Charlie
  10. Hi Neil Is there a bracket on the bulkhead fot the spring to attach to if so it looks like that is missing also Charlie
  11. Hi Neil I've just checked mine and the spring is missing I can see the hole in the arm item 13 where the spring goes but can't see where on the bulkhead the other end fits Thanks Charlie
  12. Hi Neil Again thanks and off the top of my head I think I may also be missing that spring I'll check it out
  13. Thanks Richard I'll check that out
  14. Hi Thanks for getting back the choke fast idle screw is backed off also but i will look into the linkages Cheers Charlie
  15. Hi All I have an issue with the tick over on my tr3, its a little fast, on inspection both tick over adjusting screws are backed right off, I also found if I place my foot under the throttle pedal I can lift the pedal up about 60mm and if I put a little pressure on it the revs drop slightly is this normal. Any info would be greatly appreciated Thanks Charlie
×
×
  • Create New...

Important Information

Please familiarise yourself with our Terms and Conditions. By using this site, you agree to the following: Terms of Use.