Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'injection problems'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • TR Register Information
    • JOIN THE TR REGISTER
    • Find your local TR Register group
    • TR Register News
    • Events
    • TR Register Insurance
    • = CORONAVIRUS UPDATES =
  • Parts and Cars
    • Classifieds
    • For Sale, Swap or Wanted, maximum value £250
  • TR Register's TR Chat
    • TRs Out and About
    • General TR Technical
    • TR2/3/3A/3B Forum
    • TR4/4A Forum
    • TR5/250 Forum
    • TR6 Forum
    • TR7/8 Forum
    • Italia, Swallow Doretti, Peerless & Warwick
    • TR Motorsport
    • TRs Re-United
    • Social Scene
  • Help Topics
    • Forum Help / Rules
  • Useful Links
    • Contact the office
    • Facebook
    • Twitter
    • Members' websites

Calendars

  • Forthcoming Events
  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Cars Owned:

Found 3 results

  1. Hello all, In the words of Austin Powers, allow myself to introduce, myself: Smooth, handsome and wealthy, with a penchant for exotic cars. Well, that’s quite enough about 007. As for me, I’m a highly mechanically competent privateer with an unhealthy obsession for carbs and extracting every last pony out of vintage cars.* In short, a middle aged man in suburbia, living the dream! I’m currently helping my BIL with the challenges bestowed upon him by his gorgeous TR6 PI running the Lucas Injection system - which I have been learning a lot about of late. Here’s
  2. Hi All Getting well on with my resto now and as most things seem to work I’m trying the first engine start in my ownership and for well over a decade, but I can’t get it to fire and so I need a bit of advice. So it’s got a rebuilt engine (by me) as well as new electrics and the pump, starter and ignition all seem to work. All Pi gear was refurbed properly, by Neil F, and is completely standard so that bit should be good. Now after messing around with quite a few niggly issues, ignition and leaks, all of those seem to be sorted and I have a sparking ignition and leak free fuel sy
  3. alec

    PI run on

    Hi Had a run on problem with my 1974 PI (owned 34years) last year replaced my Beru Ultra X UX56 with new UX56 plugs bought from the Green Spark Plug company. The prevoius plugs I bought off ebay & suspected they were cheap copies. The problem I had was a slight run on which I had never experienced before. Engine would turn a few times then clonk out. But with the new UX56 plugs the run on was greatley reduced. Still occurs very ocassionaly. The car runs very well with plenty of power & on a motorway runs & returns 30mpg The car has been on a rolling road at
×
×
  • Create New...

Important Information

Please familiarise yourself with our Terms and Conditions. By using this site, you agree to the following: Terms of Use.