

TIMETABLE

GATES OPEN 08:30	— FRIDAY 29 JULY —		_
09.00 - 12:50	Practice Sessions		
12:50	Lunch	_	45 mins
13:35	Historic Formula Junior 'Jim Clark Cup'	Qualifying	15 mins
14:00	50s Sports Cars 'Griffiths Haig Trophy'	Qualifying	25 mins
14:35	Masters Gentlemen Drivers 'Cheshire Historic TT'	Qualifying	30 mins
15:15	Historic Formula 2 'Niki Lauda Trophy'	Qualifying	25 mins
15:50	Aurora 'Derek Bell Trophy'	Qualifying	20 mins
16:20	Guards Trophy	Qualifying	30 mins
GATES OPEN 07:30	— SATURDAY 30 JULY -		_
08:30	Historic Racing Drivers Club 'Jack Sears Trophy'	Qualifying	25 mins
09:05	Historic Grand Prix Cars Association - 'The Historic Gold Cup'	Qualifying	20 mins
09:35	CSCC Special Saloons & Modsports 'Tony Sugden Trophy'	Qualifying	20 mins
10:05	Masters pre-66 Touring Cars 'Alan Mann Trophy'	Qualifying	30 mins
10:50	Historic Formula Junior 'Jim Clark Cup'	Race 1	20 mins
11:25	50s Sports Car 'Griffiths Haig Trophy'	Race 2	20 mins
12:00	Historic Grand Prix Cars Association - 'The Historic Gold Cup'	Race 3	20 mins
12:20	Lunch		40 mins
13:00	Masters Gentlemen Drivers 'Cheshire Historic TT'	Race 4	60 mins
14:15	Historic Formula 2 'Niki Lauda Trophy'	Race 5	20 mins
14:50	Historic Racing Drivers Club 'Jack Sears Trophy'	Race 6	45 mins
15:50	Aurora 'Derek Bell Trophy'	Race 7	20 mins
16:25	Guards Trophy	Race 8	40 mins
17:20	Vintage Sports Car Club 'Egerton Cup'	Qualifying	20 mins
17:55	Vintage Sports Car Club 'Range Corner Trophy'	Qualifying	20 mins
GATES OPEN 07:00	——— SUNDAY 31 JULY —		_
12:05	CSCC Special Saloons & Modsports 'Tony Sugden Trophy'	Race 9	15 mins
12:35	Historic Formula 2 'Niki Lauda Trophy'	Race 10	20 mins
13:10	Vintage Sports Car Club - 'Egerton Cup'	Race 11	15 mins
13:40	Historic Grand Prix Cars Association - 'The Historic Gold Cup'	Race 12	20 mins
14:15	Masters pre-66 Touring Cars 'Alan Mann Trophy'	Race 13	60 mins
15:30	Vintage Sports Car Club 'Range Corner Trophy'	Race 14	15 mins
16:00	CSCC Special Saloons & Modsports 'Tony Sugden Trophy'	Race 15	15 mins
16:30	Aurora 'Derek Bell Trophy'	Race 16	20 mins
17:05	50s Sports Cars 'Griffiths Haig Trophy'	Race 17	20 mins
		- 10	

All times are provisional and subject to change

17:40

Historic Formula Junior 'Jim Clark Cup'

20 mins

Race 18