Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'prv'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • TR Register Information
    • JOIN THE TR REGISTER
    • Find your local TR Register group
    • TR Register News
    • Events
    • TR Register Insurance
    • = CORONAVIRUS UPDATES =
  • Parts and Cars
    • Classifieds
    • For Sale, Swap or Wanted, maximum value £250
  • TR Register's TR Chat
    • TRs Out and About
    • General TR Technical
    • TR2/3/3A/3B Forum
    • TR4/4A Forum
    • TR5/250 Forum
    • TR6 Forum
    • TR7/8 Forum
    • Italia, Swallow Doretti, Peerless & Warwick
    • TR Motorsport
    • TRs Re-United
    • Social Scene
  • Help Topics
    • Forum Help / Rules
  • Useful Links
    • Contact the office
    • Facebook
    • Twitter
    • Members' websites

Calendars

  • Forthcoming Events
  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Cars Owned:

Found 1 result

  1. All, I know this topic has been done to death but I cant find any reference on the forum to my particular symptoms and associated problem with the lucas fuel pump on my TR6 1973 CR 1. Ignition on engine off the fuel pump runs perfectly albeit with the usual whine and will continue to run perfectly until switched off 2. Ignition on engine running – the pump runs perfectly for about a minute and then starts to hunt. The engine continues to run (tick over) with the pump continually hunting. Soon after shutting down the engine and restarting the pump it resumes its norm
×
×
  • Create New...

Important Information

Please familiarise yourself with our Terms and Conditions. By using this site, you agree to the following: Terms of Use.